1/2

I. LUCHTFILTRATIE - COMPONENTEN

HEPA Filter Box Photo no BG.png

HEPA-filterbox

HEPA-filterboxen zijn luchtuitlaten met ingebouwde deeltjesfilters die zorgen voor filtratie en distributie van lucht. Scheiding van ziektekiemen, virussen en stofdeeltjes vindt plaats vóór het binnendringen van lucht in de kamer en direct na het luchtverdeelelement, waardoor risico's en nadelen binnen het filtersysteem (dwz kruisbesmetting via ventilatie-kanalen) worden geëlimineerd.

air-filter-air-purifiers-hepa-humidifier

HEPA-filters

We bieden momenteel HEPA-filters aan uit 2 hoofdcategorieën:

II. AIR PLENUM - UDF

Procedent Plenum.png

UDF-PLENUM

Ventilatiesystemen met verticale laminaire stroming bieden fysiek comfort via:  geluidsreductie, variabele temperatuur-regeling, geoptimaliseerde bevochtiging en luchtvolumeregeling. 

 

Goede ventilatiesystemen minimaliseren het risico op infectie door de kwaliteit van productie en ontwerp in de laminaire flow installatie te implementeren.

FlexiPlenum-Complete-for-Web_edited.jpg

FIP - FLEXIPLENUM

Het modulaire FlexiPlenum zorgt voor een lage turbulente, unidirectionele stroming (UDF) van behandelde lucht. Een luchtstroom met een gericht profiel houdt het geselecteerde gebied schoon door deeltjes voorzichtig uit de schone zone te verplaatsen.

FlexInScreen%20Close%20Up_edited.jpg

FLEX IN LIGHT

De FIL-serie is gebaseerd op hetzelfde werkingsprincipe als de FIP-serie in termen van luchtstroom, maar met de toevoeging van LED-spots die worden gebruikt voor chirurgisch licht (minimaal 100.000 lux). Met de bijgeleverde pointers kunnen de spots op een bepaald punt worden scherp gesteld. Er worden twee krachtige gefocusseerde spots gegenereerd die schaduwen en / of lichtinter-ferentie voorkomen.